Med ett stort driv, en stark vilja och modet att välja det okända, där du är ovetandes om vad slutdestinationen blir. Men en sak känner du, du har tagit ett steg närmre dina drömmar. 
Mitt namn är Sanna Andersson, backpackern som för några år sedan flyttade tillbaka till Sverige efter att ha arbetat utomlands under många år. Och här är jag nu, tre år senare med en kandidatexamen i grafisk design. 
Jag mår bra av att vara kreativ och har alltid haft förmågan att uttrycka mig visuellt. Med min passion för grafisk formgivning, idéskapande och kommunikation känner jag att jag hamnat rätt. Den grafiska branschen passar mig utmärkt där jag strävar efter professionalism och jag kan se min framtida yrkesroll som art director, grafisk formgivare eller kommunikatör.
Efter många år i restaurangbranschen har jag lärt mig att kunna hantera, läsa av och arbeta med olika sorters människor och det är en egenskap jag alltid bär med mig. Likaså har servicebranschen lärt mig att arbeta effektivt och vara professionell även när stressen är ett faktum.
Jag är en livsnjutare som alltid strävar efter god livskvalitet. På fritiden kan ni hitta mig i löparspåret, på yogamattan eller på gymmet då träning och hälsa är ett stort intresse. Mat och dryck är också ett intresse som ligger mig varmt om hjärtat. För att koppla av tar jag gärna fram gitarren och spelar en liten trudelutt.
Mitt driv och engagemang har jag stor nytta av i arbetslivet. Jag är en riktig teamplayer som tycker om högt tempo där min positiva inställning och motivation ofta smittar av sig på folk runt omkring mig. Jag är en person som tar ansvar för att mina arbetsuppgifter genomförs på bästa sätt och fokuserar på lösningar och vänder hinder till möjligheter.
Nu söker jag nya utmaningar där jag får använda mina egenskaper, samlad arbetslivserfarenhet och kompetens, vilket jag ser fram emot!
//Sanna